Genieten met
een
zachte G

Ik heb interesse!

De hotspot van tilburg

Bij Merchant woon je aan dé nieuwe hotspot van Tilburg; de Piushaven. Dit is ook wel de grootste stadshaven van Brabant. Bijna honderd jaar geleden draaide het bij de Piushaven alleen nog om vrachtschepen. Nu is het uitgegroeid tot een bruisend en dynamisch gebied waar werken, wonen en recreatie samenkomen. Het gebied beschikt over tal van leuke tentjes waar je kunt eten, drinken of shoppen.

Alles dichtbij

De unieke locatie van Merchant zorgt ervoor dat je alle voorzieningen en hotspots van Tilburg binnen handbereik hebt. Je dagelijkse boodschappen kun je doen bij de supermarkt om de hoek. Daarnaast vind je in de directe omgeving diverse voorzieningen zoals sportvoorzieningen, restaurants en winkels.

Uitstekend bereikbaar

Merchant heeft een ideale bereikbaarheid door de ligging vlak bij het centrum. Je bent snel op diverse uitvalswegen zoals de A58, A65 en de N261. Hierdoor kan je gemakkelijk naar diverse andere steden zoals Breda, Den Bosch of Eindhoven. Ga je liever met het openbaar vervoer? Tilburg Centraal is op fietsafstand!

Merchant Tilburg plattegrond